Walvissen kijken of toch niet? (Knysna)

Geplaatst op

walvis_600

Nou vandaag is het een spannende dag maar het begin is al goed, ik heb wifi!

Als ik het weer zo bekijk is dit het tegenovergestelde van gisteren en daar heb ik de hoop dat onze tocht vandaag toch nog doorgaat. Maar mocht dat nou toch niet gebeuren dan zijn er nog zat andere dingen te doen hier zoals diverse dieren opvang centra waarbij je een soort van interactie kan doen met wilde dieren.

Gisteren had ik een bericht achtergelaten waarin ik aangaf dat we morgen naar Stellenbosch gaan maar dit is niet juist morgen gaan we naar Oudtshoorn toe dit is dan ook geen 500 km maar 150 km waardoor als de trip vandaag niet doorgaat we hem morgen nog wel kunnen doen maar tja wat voorn weer is het dan?….

Nou helaas krijgen net bericht dat er een te sterke westelijke wind staat en dit betekend dat geen enkele boot het gaat proberen vandaag. Nu gaan we zo zelf wel naar Plettenbergbay toe om bij de maatschappij ons geld terug te krijgen en onze reservering van morgen te bevestigen, maar ook voor morgen zijn de verwachtingen niet heel hoog m.b.t. de vaart naar buiten i.v.m. de wind. Lucky us huh.

Anoniem zei

Jammer dat we niet eerder konden schrijven.Hopelijk gaat het nu goed.Heb je een leuke dag gehad,heb je walvissen gezien?Nog veel plezier en we kijken naar je uit om naar jullie verhalen te luisteren!
Paps en Mams
23 september 2009 17:54
Anoniem zei
Hopelijk weet ik nu hoe het moet!
mamsie
23 september 2009 17:59
Bianca zei
Je reactie komt over hoor.
Je kan ook de reacties van anderen lezen he?
Nee we hebben geen walvissen gezien helaas en het is nog de vraag of het morgen wel doorgaat.
Ik hoop het wel!
Kus Maico en Bianca
23 september 2009 18:05
Anoniem zei
We hebben je berichtje al gelezen.
Leuk dat het zo kan.
Ik hoop dat jullie lekker slapen vannacht en morgen wel walvissen kunnen zien veeel liefs mams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *