Addo naar Knysna

Geplaatst op

addo_600

Toen we vanmorgen aan het ontbijt zaten zaten we deze voorziening van de afgelopen weken eens te evalueren en toen kwam ik tot de conclusie dat mijn broodje gebakken ei in het weekend toch wel verdomd lekker smaakt na bijna elke dag roerei met bacon te krijgen, ook lekker maar na zoveel dagen komt het een beetje onze keel uit. Maar wij klagen niet want de locals eten 3 maal daags pap.

Anyway het punt wat ik wou maken is dat Bianca het gebakken eitje van haar vader het allerlekkerst vind( niet eens die van mij ;-)), goed gedaan Marinus!

Even een onderhouds mededeling het bericht van mount zebra is 2 geplaatst dat komt omdat er 2 x een versturing fout heeft opgetreden, het gaat allemaal niet zo snel en soepel met dataroming ipv wifi mijn excuus.

Na ons erg lekkere ontbijt zijn we richting Knysna gegaan maar onderweg toch nog bij addo naar binnen gereden in de hoop de neushoorn en leeuwen te zien, maar wederom helaas. Door het slechtere weer en een onbekend spel wat ze met ons spelen hebben we ze weer niet gezien, wel hebben we een mest kever gezien dat is een kever die de stront van de olifant tot een klein balletje maakt en die dan naar zijn nest rolt over de weg erg grappig om te zien! Maar alleen daarvoor opnieuw de toegang betalen betekend een dure kever.

Na Addo snel door met de garden route naar Knysna. Dit is een mooie afwisselende route door verschillende landschappen en deze route loopt langs de kust waar Bianca over had gelezen dat je de walvissen vanaf de kustlijn kon zien, dus die zat de middag uit het raam te kijken.

Aangekomen bij onze lodge wat een hotel blijkt te zijn met een zeer goede kamer zijn we even gaan uitblazen in de stad.

Dit is een gezellig vissersdorp waar je als toerist je prima kan vermaken is het niet in de stad dan wel in de directe omgeving.

Na het avondeten eten te hebben overgeslagen wat we deze vakantie vaker hebben gedaan zoals je kon lezen zijn we naar het hotel teruggegaan.

Hier blijken ze wifi te hebben maar wil je inloggen komt er een onmogelijke inlog pagina naar voren dus dan maar weer data roaming toepassen.We kregen net vervelend nieuws: onze boottocht van morgen waarbij we

tot 50 meter bij walvissen zouden komen is afgelast ivm slecht weer en nu hebben ze ons verzet naar de dag erna maar dan vertrekken we naar Stellenbosch en dat is een trip van bijna 500 km. Dus nu wachten we morgen even af en ik zal even kijken of we de rit naar Stellenbosch gaan redden in een halve dag.

Dit was iets waar Bianca zich ontzettend op had verheugd om te gaan zien. Dus duim voor ons en hopelijk gaan we het redden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *