Route 66 :-)

Geplaatst op

route66_600

Hallo daar in het koude kikkerlandje,

Hier nog steeds feeling hot hot hot!

Vanochtend zijn we vroeg opgestaan om de zonsopgang te gaan bekijken in de Grand Canyon… Dat was wel erg vroeg en dus is het de after zonsopgang blik geworden. (20 minuutjes later, maar nog steeds de moeite waard).

Daarna nog even een ontbijt in het hotel en uitgecheckt en naar de kleine luchthaven van de Grand Canyon gegaan om aan de helikoptervlucht te beginnen.Deze duurde 45 minuten. Het was erg leuk een keer in een helikopter te hebben gevlogen en het gaf een prachtige blik over de Canyon die je van de zijkant nooit zo had kunnen bekijken. Zeker de moeite waard dus.

We waren wel blij toen we weer veilig met beide benen op de grond stonden.

Daarna zijn we via de Route 66 naar ons hotel van vandaag in Laughlin gereden. Laughlin is een “mini Las Vegas” maar wij vinden het maar een slecht aftreksel, doe ons maar de echte Vegas.

Route 66 was wel mooi om te rijden. Fel groene velden met gele bloemen en bergen op de achtergrond kilometers verderop. Praktisch geen verkeer dus bijna het gevoel van alleen op de wereld, nou ja met z’n tweetjes dan in dit geval.
Het vrijheidsgevoel waar het bekend om is is wel aanwezig. Onderweg hebben we nog in een echte diner geluncht ook erg leuk. Onze voorkeur ging uit naar het tentje ernaast die was nog leuker, maar ja zondag he… (ook hier veel dicht)

Hopelijk gaat het in Nederland ook goed met iedereen.

Ps:
En hoe is het met Salem? En vooral hoe is het met de (jullie) woning? 🙂

En voor Nathalie: Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst! Wij komen er na de vakantie nog (minimaal) 1-tje op drinken!
(Hopelijk heb je de smsjes ook ontvangen)

Groetjes,

US 🙂

Björn

10 september 2007

en nog één stapje naar achter…. pas op he 🙂

ziet er adembenemend uit hoor, prachtig!

Esther

10 september 2007

Onvoorstelbaar hè..!! dat dat door de jaren heen zo gevormd is….
indrukwekkend!!!!

ali en anne

10 september 2007

In Zuid Africa heb je ook zulke mooie vergezichten., de bekendste heet God’s Window. Maar deze canyon lijkt ook magnifiek. Zo gaat het trouwens ook met Salem. Die vermaakt zich prima, zeker nu de kleine hondjes niet meer rondlopen. Van onze en jouw woning geen nieuws. Het trapje naar de tuin is wat schots en scheef, maar ziet er toch best aardig uit. Een beetje zoals de rest: niet al te recht, dat is de natuur ook niet zo.
Goede reis langs The Stones route.

Nathalie

10 september 2007

Bedankt voor de felicitaties!!! Jullie berichtjes zijn wel aangekomen hoor en ik heb ook iedere keer iets teruggestuurd, maar op de één of andere manier komen mijn berichtjes schijnbaar niet aan. Nu dan maar even zo!
De foto’s zien er echt heel gaaf uit zeg, wat een natuur!! Heel bijzonder.
Ach, ik ben niet jaloers hoor, wij hebben Zwolle haha…
Tot snel en dan drinken we er inderdaad 1 (of meer) op mijn verjaardag. Liefs

marinus en willie

10 september 2007

prachtige foto’s,wat een hoogte

Esther

11 september 2007

Aaah ik zie ineens die foto’s van Hollywood!!! Die zaten verstopt!!!!
Gaaaaf!! Nog celebs gezien????????????:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *