City of Angels

Geplaatst op

LA_2_600

Los Angeles zit er inmiddels helaas ook alweer op, maar we zullen nog even vertellen hoe leuk het was. Toen we aankwamen vonden we het een beetje een smerige stad omdat je de smog erboven zag hangen.

Maar eenmaal de Valley voorbij kwamen we in de filmwereld en dat was natuurlijk wel leuk!

Na het inchecken wilden we gelijk op pad en we namen 1 van de vele drukke snelwegen die Los Angeles rijk is (4 tot 6 baans) en daar kregen we gelijk een goeie indruk. Vlak schuin voor ons ging het bijna mis tussen 2 auto’s. Maar na wat geslib, geslinger, gierende en rokende banden en een beste schrik bij de mevrouw in kwestie (en de andere weggebruikers die ook niet graag erop knalden) konden we onze weg gewoon vervolgen naar de Hollywood walk of fame.
Die bleek afgesloten voor verkeer dus we parkeerden onze auto naast wederom een leuke ouderwetse diner waar we weer aan de milkshake gingen. Deze diner had een speciale celebrity area voor Hollywood sterren en het schijnt dat Leonardo diCaprio en Christina Aquilera hier wel eens eten. We hebben ze niet gezien. De celebrity area was erg leeg. De serveerster vertelde ons dat de straat was afgesloten omdat ze een film aan het opnemen waren.
Dit bleek de nieuwe film van Will Smith en Charlize Theron te zijn. We mochten gewoon over de stoep naast de set lopen en foto’s maken van zowel de sterren op de grond als de set. Wel grappig om te zien, maar helaas is er niet veel actie bij het schieten van zo’n film. Het gaat zo traag dat je alleen stilstaand beeld ziet eigenlijk. En ook de acteurs hebben we niet kunnen traceren, maar toch grappig. We hebben veel sterren van beroemdheden op de walk of fame gezien, maar nog lang niet alles.

Daarna zijn we even (tijdgebrek) via Beverly Hills over de Rodeo Drive gereden naar Santa Monica beach. Hier is Baywatch ook opgenomen, dus ondanks dat we er nooit waren geweest herkenden we het wel 🙂

Na de zonsondergang zijn we weer richting ons super de luxe hotel gegaan om na een duik in de hottub in ons kingsize bed heerlijk in slaap te vallen.

De volgende dag zijn we naar Universal Studio’s geweest. Ook erg leuk. Hier waren ze net bezig een scene uit desperate housewifes op te nemen.

groetjes!

ps:

Esther: Nee we hebben dus helaas geen celebritys gezien 🙂 die zaten verstopt. Hoe is jullie keuken eigenlijk geworden?

Erwin: Hoe staat het met onze bouwputten? Of staat er nog steeds niks? 🙂

Nathalie: We hebben inderdaad geen reacties van je ontvangen. We hebben alleen het ene berichtje gehad dat jullie terug waren uit Italie. Vreemd he? Nou ja dan maar via internet 🙂

Pa en ma,
Het is een echte barneveldse trap geworden dus?
Zijn de tegels wel naar wens?

en Andere pa en ma,
van uit een helicopter was het nog vele malen hoger en spannenderrrr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *