Grand Canyon

Geplaatst op

grandcanyon_600

Hoi allemaal,

Missen jullie ons al een beetje of is het juist wel lekker rustig zo?

Hier is alles tip top in orde.
We hebben vandaag de trip van Kayenta met het zeer indrukwekkende monument Valley achter ons gelaten.

Deze rots formaties zijn ongewoon van vorm ze steken zo recht uit de grond omhoog het is niet een berg waar je op kunt rijden nee echt steil omhoog gaan die rotsen (tafelbergen heten ze officieel)
Deze bergen hebben ook verschillende namen en lijken bijvoorbeeld op handschoenen of een olifant, een totempaal of een kameel.
Het is erg apart om te zien, hier worden ook bijna alle western films opgenomen, zoals Clint Eastwood zal zeggen ” make my day”.

monumentvally_600

Zoals ik al begon vandaag zijn we dus op weggegaan naar de Grand Canyon op weg naar ons volgende hotel. De canyon lijkt eerst niet echt heel erg groot maar als je de trip van 28 mile rijd dan is het toch een behoorlijke route. De canyon is nog vele malen groter uiteraard en wij hebben nu alleen de south kant gedaan omdat daar ons hotel zit.
De north kant schijnt ook heel erg mooi te zijn.

Verder hebben we nog wat Navajo winkels aangedaan die langs de kant van de weg stonden om daar voor een souvenirtje te kijken dat is wel gelukt. maar het is een heel klein souvenirtje geworden want de prijzen zijn erg aso mag ik wel zeggen. Maar goed een kleed is het niet geworden….

Nu zijn we eindelijk bij ons hotel aangekomen en gaan we even een hapje eten.
Morgen hebben we weer een nieuw avontuur in het vooruitzicht als het weer tenminste meewerkt, want we gaan dan om 9 uur onze tijd 18:00 jullie tijd met de helikopter de Grand Canyon nogmaals bekijken maar dan van een ander gezichtspunt. Daar is Bianca best zenuwachtig voor en helemaal nu iemand daar verteld heeft dat het niet altijd evengoed gaat……

Tot snel en hou de foto’s in de gaten want deze jongen heeft nog steeds geen bereik in dit deel van het land.

Groetjes,

De americanas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *