Oudtshoorn naar Stellenbosch

Geplaatst op

shoppen_600

Vandaag hebben we een pittige rijdag achter de rug.

Maar eerst hebben we ontbeten en nog voor een souvenir gekeken ik Oudtshoorn, Bianca wou nog iets van een struisvogel hebben dus wij opzoek naar iets.

In de stad zelf hebben we niets gevonden  dus zijn we naar de struisvogelfarm van gisteren geweest waar we gisteren al wat hadden gezien. Na de aanschaf van iets totaal anders zijn we route 62 afgereden en vervolgens de wijnroute ingereden.De wijnroute is een mooie route door valleien met grote bergen rondom heel erg mooi om te zien. De vallei staat vol met druivenstruiken en andere vruchten. De wijnboeren doen het goed want hun huizen en landerijen zijn erg mooi en heel erg groot.

Eenmaal aangekomen in Stellenbosch zijn we na ingechecked te zijn door gereden naar de tafelberg in de hoop het nog te kunnen halen. De weg die we volgden ging helaas dwars door de townships heen over de grote weg maar het was al laat en hierdoor voelde we ons niet heel erg op ons gemak daarom en omdat we al erg laat waren begon al te schemeren. Bij het hostel hebben we de auto neer gezet en zijn we bij oome Sammie zijn winkeltje in gegaan hier is alles wat oud is en niemand meer wilt hebben te vinden.

Daarna nog even een lekkere wiskey en voor Bianca een cola in 1 van de 3 oudste puss van zuid afrika geweest.

En de dag afgesloten met een etentje in de lokale pizzeria die het erg druk had.

 

Anoniem zei
Voor wij gaan slapen heb ik nog gauw even jullie verslag gelezen
welterusten marinus en willie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *