De laatste dag Stellenbosch

Geplaatst op

kaapstad_1_600

Ik kan eigenlijk beter zeggen de laatst dag dat we in dit hostel slapen.

Hoe zal ik vandaag eens omschrijven? Lang of kort……

Het heeft geregend, het heeft gemiezerd, er was sprake van slagregen, er was ontzettend veel wind, hele harde wind.
Maar daar laten we ons niet door uit het veld waaien, nee hoor integendeel zelfs. We hoopte de tafelberg te kunnen beklimmen met de kabelbaan:-). Maar dat is door het slechte weer niet doorgegaan.
Dus toen zijn we maar de kaap gaan ronde met de auto.

Bij kaap de goede hoop zijn we even foto’ s en video’s wezen schieten maar mijn god wat was het slecht weer! Ondanks dat vonden we de plek wel bijzonder, we hebben zelfs de vuurtoren beklommen. Bianca heeft van dat punt een walvis uit het water zien springen ik was helaas niet zo gelukkig. Wel konden we de staart veel zien zwiepen uit het water.

Na deze ervaring en uitwaai sessie (een middagje uitwaaien in scheveningen is er niets bij) zijn we door gereden naar Bolders Beach hier kan je de pinquins op het strand zien lopen, heel erg funny om te zien hoe ze lopen. Je ziet ze echt heel dichtbij je kan ze aanraken maar dat moet je vooral niet doen want ze bijten. 🙂

Hierna zijn we doorgereden naar Kaapstad en hebben we het grote mall aan het waterfront bekeken en gewinkeld hier heeft me vrouwtje een armband die ze eerder gezien had weer gezien maar dan nu in andere modellen en deze gaat uiteraard mee naar Nederland (me vrouwtje is gek op sierraden:-)) Verder hebben we niets gekocht, wel heb ik nog wat mooie inheemse wapens gezien maar ik weet niet goed hoe ik die mee moet krijgen en heb ze dus laten liggen, helaas geen uitbreiding van mijn collectie.

Anoniem zei
Jammer dat het weer niet zo mee zat vooral aan het einde de van de vakantie. Begon net zo te wennen om steeds even te kijken of jullie weer een verslag hadden gemaakt. Ik had graag bij de pinquings willen wezen.
Vind toch wel jammer dat die vakantie weer zowat voorbij is want genoten toch wel van alle dingen die jullie hebben meegemaakt,was net een boek dat je iedere keer een stukje leest maar nu is het bijna uit.We kijken nu al uit naar de films.Nou morgen nog een leuke dag toe gewenst.IK moet werken slaap lekker
groetjes Pa en Ma
26 september 2009 22:25
Anoniem zei
Nou zijn we er eindelijk achter hoe het werkt met de reacties. We hebben de reis alle dagen wel zo’n beetje per dag gevolgd, en meegeleefd met de belevenissen. Gelukkig heel veel positieve, maar ook wat tegenvallers, maar Thats live. Jammer van het slechte weer de laatste dagen, en juist op die plekken dat je graag even door Gods raampje zou willen kijken (inplakken foto gaat helaas niet) naar de prachtige vergezichten zoals vanaf de Tafelberg. Je schaart je wat dat betreft achter ons, omdat ook wij deze ervaringen hebben gekend. Blijft er nog wel iets te wensen over voor de volgende trip moet je maar denken.
Hoop dat je vandaag nog een mooie dag hebt, en dat je morgen vanaf Kaapstad airport nog een mooie laatste blik kunt werpen op dit geweldige land.
See you next week.Ali en Anne

 

Anoniem zei
O wat leuk die foto s’je kan natuurlijk wel nagaan dat wij moesten lachen.Een poema wat een mooi beest kan je die niet als huisdier mee nemem.We zijn net het kruger park aan het kijken op de televisie.Jullie zijn ver weg maar ook wel weer dicht bij nou het allerbeste en tot ziens
Marinus en willie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *