Nog even….

Geplaatst op

Amerika_600

Nog een paar dagen en dan is hé zover dan gaan we met vakantie.

De spanning begint bij mij behoorlijk te stijgen heb de koffer al gepakt maar heb een vervelend gevoel dat ik wat ga vergeten alleen weet ik dan niet wat haha.

Anyway ik hoop een aantal nare ervaringen hier i in het land daar in het land van nieuwe hoop te vergeten en als ik de reis zo voor me zie moet dat ook wel gaan lukken.

Ik pak er dan in de avond een pilsje bij en ga dan lekker denken over wat de dag me gebracht heeft en wat een nieuwe dag gaat brengen.
(klinkt altijd lekker in de mond)

Ik zie het al zo voor me rijden in de auto met op de achtergrond de Rolling Stones, Gabriel Rios of 1 van de vele anderen. Echter het zal waarschijnlijk gewoon country worden…

Het volgende bericht zal pas komen vanuit de States dus mensen wens ons maar een goede vlucht over de oceaan en tot lezens….

Groetjes de vakantiegangers

Esther

23 augustus 2007

Cool!!!! Ik wil meeeeeee, ik wil meeeeeeee, ik wil meeeeeee
ik heb echt heimwee gewoon.
nog 2 nachtjes slapen voor jullie hè!!
hele goeie reis en geniet ervan.
Ik wacht ondertussen rustig af op de uitnodiging voor het foto’s bekijken 🙂
groetjes Esther

Erwin

27 augustus 2007

hey mensen zo te zien vermaken jullie je al prima met een paar mooie foto’s erbij. Leuk om te zien dat alles goed gaat en wij gaan jullie op de voet volgen.Hoop dat het een fijne vakantie nog word en we houden via hier wel contact haha laterss

afz Erwin en Else

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *