Eindelijk

Geplaatst op

newyork_600

Eindelijk zijn we gisterochtend aangekomen in het hotel toen waren we al meer dan 24 uur bezig met reizen. de vlucht naar Washington ging heel soepel kregen zelfs een gratis upgrade voor meer been ruimte kan het iedereen aanbevelen.
Een maal aangekomen in Washington begon de ellende we zouden daar maar 3 uur wachten en dan vertrekken om 10 voor 6 maar we vlogen pas om 10 over 12 in de nacht dus we hadden er goed de balen van.We vlogen nota bene over New York heen voor dat we gingen landen in Washington. In de lucht werd het er ook niet beter op we zaten in een heel klein vliegtuig waar amper 3 stoelen naast mekaar konden en die in canada de zelfde dag nog kapot was gegaan. Anyway wij in de lucht door de ergste storm die ik me kan voorstellen.

Denk aan een standaard geval van een vliegtuig ongeluk en met slecht weer alleen dan zonder ongeluk. Geloof me niemand wil in zo’n vliegtuig zitten in dat weer dwars door een onweer storm heen.

Nou ja genoeg gezeikt daarover New York is HOT en dan ook letterlijk 🙂
Het is erg warm maar wel heel erg leuk gisteren na een paar uur slaap gelijk de stad in gegaan en diverse dingen gezien zoals central park, de Empire State building, Time Square(daar zit ons hotel 🙂 ) en nog veel meer.

Zal er een foto bij doen vandaag dus hou het in de gaten.
We hebben familie ook al een berichtje gestuurd maar weten niet of die aankomen dus geen een kick dan weten we dat ook zeker.

ne

newyork_3_600

Vandaag eerst een kop koffie bij Starbucks en dan naar The Statue of Liberty toe.
En nog veel meer zien een beetje shoppen en zo dat kan ook geen kwaad.

Ben een beetje door me Engels heen dus als er spelfouten in zitten dan zal dat aan het einde vakantie waarschijnlijk minder zijn.

overmorgen vliegen we door naar San Francisco.

Groeten van de Americanas

Freddy
27 augustus 2007

Zo man, wat ben ik donderz jalourz op jullie. Lekker chillen in de States…..!!!! Kan niet wachten tot ik de foto’s kan bekijken….Greetz from Holland

Ali en Anne
27 augustus 2007

Zoet en zuur zo’n reisje naar en in de nieuwe wereld. We hebben je 2 sms’n ontvangen en vandaag ook een heel onduidelijk voicemail berichtje. Prachtige foto’s zijn er geplaatst. We hebben de ruimte maar wat vergroot voor jullie. Veel plezier, tot het volgende berichtje.

Erwin
1 september 2007

Hey vrienden hoe gaat het ermee. Ik zie dat er alweer genoeg frustraties zijn geweest haha maar erna ook weer genoeg leuke dingen. Ik hoop dat alles goed zal gaan met de wagen rijden en dat niet de wagen stuk gaat zoals de wagens van maico in Nederland want die stond meer bij de garage dan bij hem thuis hahaha.

Hey veel succes nog en we horen elkaar weer en doe voorzichtig aan he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *