Nachtje Miami

Geplaatst op

Gisteren hebben we onze eerste Uber ervaringen opgedaan, voor vele een doodgewone ervaring maar voor ons was het de eerste en tweede ervaring met de Uber en tot op heden is het een goede ervaring. De reden hiervoor was dat we vroeg in de ochtend zo rond 5 uur opgehaald moesten worden bij ons hotel in Washington voor onze geboekte vlucht naar Miami vanaf Dulles international airport wat zo’n 45km bij het hotel vandaan ligt en pas met openbaar vervoer vanaf 6 uur te bereiken is. Maar waar gingen we dan naar toe?

We are going to Miami

Zo de titel verraad het al een beetje he, we gaan naar Miami toe voor 1 nachtje. Hierna gaan we voor 7 nachten op een bootje zitten. Misschien heb je er wel eens van gehoord de Norwegian Breakaway hier kunnen bijna 4.000 gasten op naast de 1650 medewerkers. Ik noem het een klein bootje :-). De nacht hier in Miami Beach (South Beach) stond vooral in het teken van de boulevard. Als je hier bent wil je eigenlijk met je eigen ogen zien dat iedereen die een dikke bak heeft even langs de boulevard komt rijden. Veel geluid en drukte is het gevolg maar wel heel leuk om te ervaren.

We hebben dit eens op een andere manier gedaan dan lopen, we zijn de hele middag en avond rond gaan fietsen (cruisen) over de boulevard en het winkelcentrum. En eigenlijk is dit toch wel de beste manier om South Beach te bekijken. 11 jaar geleden hebben we het geprobeerd met de auto en dat wou ook wel maar je krijgt minder mee dan wanneer we dit deden zo op de fiets.

Als afsluiter van de avond eten we nog even Cubaans en delen we een royale fooi uit (omdat deze fooi standaard bij sommige restaurants er opgedrukt wordt, niet betalen is geen optie) aan een vriendelijke ober.

Nu snel dit bericht online plaatsen want we gaan met een uurtje voor een dikke week offline.

3 reacties op “Nachtje Miami&rdquo

  1. Jammer dat jullie nu offline zijn. Moeten we de mooie verhalen en prachtige foto’s missen. Jullie heel veel plezier jullie laatste vakantieweek op het “bootje”. Geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *