Naar Mopani (Kruger NP)

Geplaatst op

kruger_600

Vandaag zijn we vertrokken bij onze gast heer en vrouw( Richard en joyce) en hebben we de weg genomen naar kruger national park via de r71. Eenmaal aangekomen bij de gate hebben we de pas van mijn ouder gebruikt om binnen te komen( deze was geldig tot 12 sept) dit scheelde ons 2 x een dag kaart voor 2 personen. Dus dat was mooi meegenomen.

Eenmaal het park binnen zijn we de eerste weg link gegaan de s131 en daar kwamen we al snel onze eerste steenbokken tegen gevolgtrekking door een eenzame giraffe die op de weg stond. Ik was zo dom geweest mijn raam open te zetten en me fototoestel er uit te hangen voor een betere foto dat het arme beest schrok en wegging. Gelukkig bleek dit niet de enigste giraffe in het park te zijn en hebben we nog vele mooie foto’s mogen maken.

Ook hebben we veel olifanten gezien bij de rivieren en buffels dat waren er al weer 2 van de big 5 de andere zullen wat lastiger zijn om te vinden. In ons verblijf aangekomen heb ik gelijk de klamboe opgehangen en hebben we een paar drankjes en lekkers gehaald voor de rest van de reis. Het eten in het park was niet te vreten dus wellicht gaan we morgen aan de braai :-).

Hier gaat het zoals je leest uitstekend en wanneer ik wifi heb publiceer ik dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *