Mopani naar Letaba (Kruger NP)

Geplaatst op

Zebra_600

Vandaag zijn we vroeg opgestaan om zoveel mogelijk dieren te zien. Dus wij om ongeveer 6 uur het kamp uit. Maar door het tegenvallende weer lieten de dieren zich minimaal zien.

Wel hebben we een aantal nieuwe dieren gezien zoals het Afrikaanse wilde zwijn, de leeuw al was het van een enorme afstand, een grote kudde buffels( deze waren op de weg aan het lopen en niet blij met ons) een mooie grote kudde olifanten

met veel kleintje, een aantal apen soorten struisvogels en nog veeeel meer.

Vanavond hadden we een game drive waarbij we dankzij Bianca een aantal echte nachtbrakers hebben mogen zien, de namen weet ik zo niet maar bijzonder was het wel.

Ook bijzonder was dat ik toen we terug kwamen bij onze hut, ik mijn tas voor morgen aan het overpakken was, ik bijna met mijn hand een schorpioen te pakken had, zonder dat ik het door had. Toen ik het beestje zag dacht ik eerst dat is een rups. Maar nee het was een kleine en misschien giftige schorpioen. Morgen maak ik een foto van deze kamikaze piloot. Nu bedenk ik me dat als het een rups was dat die ook giftig kunnen zijn.

Ach het kan gebeuren denk ik dan maar, de les die ik meeneem is wees voorzichtig en kijk waar je je handen in stopt.

Voor nu ben ik in ieder geval wakker geschud.

herman en joke zei
hoe is het bevalt het jullie vinden jullie het mooi
volgens mij komen jullie tijd tekort
het is heel mooi werk om de dieren op te zoeken
dat geeft een kik
geniet er van wij genieten met jullie meeherman en joke

12 september 2009 22:08
maico zei
Hoi Herman en Joke,Het is hier heel erg mooi. Het lijkt erop dat we inderdaad te kort in Kruger waren.
Er is teveel te zien in een te korte tijd. Vandaag gaan we naar Swaziland toe.

Gr. Maico en Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *