Pretoria naar Tzaneen

Geplaatst op

Pretoria_600

Vandaag zijn we nadat we goed hebben geslapen, lekker hebben ontbeten en een uitstekende extra service te hebben gekregen van onze gastvrouw (ze heeft ons eigenhandig een korte rondleiding gegeven door Pretoria) verder gereisd naar Tzaneen waar we in een klein lodge verblijven genaamd Granny dot’s. Ook hier zijn we uiterst aangenaam verwelkomd door de eigenaaresse en haar man. Zeer vriendelijke mensen.

Onderweg naar deze plek hebben we wel een aantal keer gedacht hoe komen we daar in de middel of nowhere. Een lange weg met veel tol poortjes (4 stuks) een zwaar ongeluk in de bergen met een taxibusje die over de kop leek te zijn gegaan en met waarschijnlijk 1 of meerdere dode. Afgesloten met in de schemering door de onverharde bergpassen te rijden naar dit verblijf.

Gelukkig hadden ze het bier koud staan en konden we nog een mooie foto en film schieten van de bergen met ondergaande zon. Na een heerlijk avond eten en het doodslaan van wat insecten in de kamer gaan we ons nu maar mentaal voorbereiden op morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *