Mount Rainier NP

Geplaatst op

Vandaag zijn we op weg gegaan om de grote machtige mount Rainier te gaan bekijken.

Onderweg zijn we nog even gestopt bij een schattige bakery om een kop koffie op de kop te tikken.

Maar daar binnen was veel meer dan alleen koffie. Heerlijke taarten en muffins.

De bakery werd geleid door een jong omaatje het klopte echt helemaal. anyway de taarten en muffins waren zo groot dat 1 muffin bijna de omtrek had van Bianca haar hoofdje. Dit was wat te veel van het goede dus hebben we maar 6 koekjes gehaald. (lees 30 Nederlandse koekjes) zo hadden we dus gelijk het ontbijt, de lunch en het avond eten voor elkaar.

mount_1_600

Na een rit van 3 uur zijn we boven bij het toeristen centrum aangekomen waar we besloten om 2 wandelingen te ondernemen door.

Dit was nog best aanpoten aangezien het erg stijl is daar in de hoogte, maar de omgeving is daar zo mooi dat je wel door blijft lopen omdat je toch wilt zien wat er om de hoek is. Daarnaast hadden we gezelschap van hertjes, bloemenweide en marmotten naast de bergtoppen. Het leek wel alsof we in de sound of music waren beland.

Verder hebben we nog een wandeling naar een waterval gemaakt.

Daarna hadden we het wel een beetje gehad met het lopen we waren immers al uren bezig, een uurtje of 3 à 4 bij elkaar. De calorieën van de koekjes waren ook gelijk weg gelopen. Bovendien was het al 5 uur en we wilden geen voer worden voor de beren en mountain lions die rond deze tijd op jacht gaan. Morgen gaan we op weg naar Spokane via de cascade national park of te wel de cascade highway de rit zou ongeveer 7 uur moeten duren voor 380 miles.

Tot snel.

mount_3_600

Geplaatst door ouders Bianca 29 aug, 2010 05:06

Zo te horen gaat het leuk met jullie houden zo .We vertrekken zometeen

Groetjes Marinus en Willie

Geplaatst door mam 28 aug, 2010 15:30

Wat goed dat jullie in de sound of music zaten. Het lijkt mij wel leuk om eens echt in een sprookje te zitten. Ik zou graag meedoen, maar helaas. Zulke koekies als jullie daar hebben kan ik niet meer op, maar tegen de tijd dat jullie thuis zijn zouden ze ook wel te oud zijn. Na gisteren weer voldoende indrukken voor een dag lijkt mij. Morgen behouden vaart met gemiddeld zo’n 70 km/h. Veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *