Letaba naar Pezulu (Hoedspruit)

Geplaatst op

bokkie_600

Vandaag zijn we vroeg opgestaan want we moesten een heel groot stuk door Kruger en naar onze boomhut waar we verbleven reizen.

We zijn eerst via de dirt road naar olifantshuid(kamp) gereden hier niet veel gezien maar wel bijna een giraffe voor de auto.

 

Wat hebben we gezien? Naast de gebruikelijke dieren zoals impala, giraffe en olifanten zagen we vandaag onze eerste echte gespote hyena’s, leeuwen en afrikaanse zeearend.

Dit was heel leuk om te zien. Een hyena gaf zelfs een waterbalet! En de leeuwen gaven slaapkamer show weg. Heel bijzonder al met al. Na de show moesten we toch echt snel doorrijden om op tijd het park uit te rijden, echter we hadden nog een oponthoud omdat we bij een plek kwamen waar een impala in de boom lag door een luipaard, welke we jammer genoeg niet hadden gezien.

Eenmaal Buiten het park was het nogal behoorlijk zoeken naar onze boomhut waar we dan ook diep in het donker aankwamen 18:23. Dit had mede te maken met miscommunicatie van een poortwachter en ons. Het leverde in iedergeval wel de nodige stress op zo in het donker offroad rijden met onze honda cr v, niet dat de auto het niet aan kon in tegendeel die kon nog wel sneller over de weg maar dat zou gewoon echt dom zijn, dit was al op het randje.

Eenmaal aangekomen daar werden we uiterst vriendelijk onthaald door de gastvrouw die graag de route omschrijvi g wou zien waar het een en andere niet aan bleek te kloppen. Het slapen in de boomhut vond ik echt heel gaaf om te doen, voelde me weer net 12 en Peter Pan. :-). In de ochtend douche in de buitelucht hoog in de boom vet wijs. Ondertussen slapen we nu in kiepersol daar over later meer.

boomhut_600

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.