Missoula

Geplaatst op

Vandaag konden we moeilijk wakker worden want ons bedje lag nog zo lekker warm en zacht. We hadden een invaliden kamer waardoor alles lekker ruim en groot was en dus ook ons bed heerlijk ruim. Het vooruitzicht dat we onder de ontzettend ruime warme douche konden maakten het minder erg om er uit te komen.

Wij noemden het de tijdmachine, omdat het een enorme cabine met stoel was.

Zoiets waarin professor Barabas, lambiekske en vrienden naar andere tijden stuurden. Uiteindelijk waren we weer beland in 2010 in Spokane.

Na een lekker warm ontbijt zijn we in de auto gestapt. We konden via Glacier National Park wat ons wel mooi leek, maar dit was weer 12 uur rijden en dat zagen we niet zo zitten na de lange rit van gisteren, dus we besloten de snelweg naar Missoula te nemen die 3 uur zou duren. Eerst nog wat gewinkeld in Spokane want de föhn was wat gaan branden dus die is net zo kapot als de tomtom.

De reis over de snelweg, was best eentonig. Een korte samenvatting:

Veel bochten, met om elke bocht heeel heeeeel heeeeel heel heel heel heel heeeeel veel dennenbomen.

We hebben ze geprobeerd te tellen, maar geloof ons het waren er veel en tellen werd gevaarlijk want het werd een soort van schaapjes tellen en dat is achter het stuur niet zo zzzlim… zzz…

Dus na de saaie rit kwamen we aan in het dorpje Missoula waar het eigenlijk net zo zzzaai is, maar we zitten in een Hilton met jacuzzi dus daar gaan we ons dan maar even in vermaken. Alhoewel we wel op moeten schieten want we zijn weer eens een tijdzone over, dus is het hier ineens weer een uur later. (zo gaat je vakantie snel)

Net zijn we uit eten geweest in een BBQ restaurant zoals je je een BBQ restaurant voorstelt in Montana. Veel hout en hertenkoppen die meekijken op je bord. Maar wel gezellig en lekker gegeten.

eten_1_600

Tot snel, met hopelijk weer wat interessanters dan te vertellen dat het redelijk saai was.

Geplaatst door pap 30 aug, 2010 21:01

Ziet er toch wel lekker uit. Flinke portie na zo’n saai ritje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *