Helaas :-( het zit er alweer op.

Geplaatst op

waikiki_1_600

We wouden dat wel langer konden blijven reizen we hebben de smaak te pakken. Hadden we maar een nieuwe bestemming nu en een hele aardige baas 🙂

Maar helaas het salaris is er niet naar en de vakantie dagen ook niet dus vertrekken we maar naar bestemming Nederland waar het koud en regenachtig schijnt te zijn hebben we gehoord… we verheugen ons er nu al op ….Nou het weer is niet echt een motivatie maar de mensen die thuis zitten zijn wel belangrijk en we vinden het nu ook wel leuk om iedereen weer eens te zien.

Gisteren zijn we gaan wandelen op een vulkaan (Diamondhead Crater) die het niet meer doet maar nog wel warm is van de zon. Het was een beste klim maar een geweldig uitzicht over Waikiki. dus uiteraard hebben we daar een foto van geschoten. Kunnen we helaas niet plaatsen, maar bij thuiskomst zullen we deze site nog wel even aanvullen met foto’s.

Verder zijn we toch nog maar naar het strand geweest om te zwemmen en zijn we daarna wezen uit eten aan het strand ter afsluiting van deze geweldige reis!

vandaag hebben we uitgeslapen en de spullen weer ingepakt, tot zover bekend is de vlucht nog niet vertraagd gelukkig.
we moeten 2 keer overstappen in Denver en Washington en zijn lang onderweg, Maico verheugd zich op een broodje pindakaas met kaas en jam mmmmmmm, Bianca loopt al helemaal warm voor een broodje kroket want de hamburgers enzo komen onze neus een beetje uit.

Nu nog ergens gaan lunchen vandaag (hamburger) en dan vliegen.

Tot snel en een goede werkdag gewenst straks aangezien het nu bij julle 0:48 is en bij ons net middag 🙂

Groetjes,

De americanas 🙂 snik snik

ps bedankt voor de snelle hulp mbt de diefstal (Anne en Ali)

en de rest bedankt voor alle leuke reacties! (zijn nog steeds welkom hoor 🙂 hebben we thuis nog wat te lezen)

Rosalinda

19 september 2007

Tjee wat gaat de tijd snel. Ook jullie reis zit er bijna op. Wij zijn al weer een week thuis, en druk in de weer in ons huis geweest. Plafond witten, muren schilderen, vloer boenen enz enz.
En een vreselijke vakantie kater gehad. Misschien dat je dit nog leest in the big, bold en better, anders bel ik je thuis. Hele goede (lange) reis. Kus voor jullie beide.

Rosalinda

Alex

19 september 2007

Niet alleen d broodjes kroket staan jullie weer op te wachten. Wat dacht je van weer echt lekker bier in de states is het bier toch goor en waterig?

Esther

20 september 2007

Welkom Thuis!!!!
Als je het weer hier ziet wil je meteen weer terug!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *