Grand Teton NP

Geplaatst op

Vandaag zijn we via een deel van de zuidelijk loop van Yellowstone naar Grand Teton National Park gegaan.

Het park zelf is iets minder mooi als Yellowstone, maar nog steeds zeer de moeite waard. Vooral wat betreft de dieren die we hier hebben gezien.

Het was een regenachtige dag met veel wind, dus echt veel dieren hebben we niet gezien, maar we hebben wel een beer met een jong van heel dichtbij gezien! En zelfs van buiten onze auto.

Hopelijk hebben we wat mooie plaatjes of filmmateriaal kunnen maken, maar het is hier nogal dichtbegroeid in noordelijk Amerika, dus dat maakt het soms lastig vast te leggen wat je ziet.

Maar het was wel ontzettend gaaf van zo dichtbij. Als je dan ook nog eens de verrekijker erbij pakte, kon je gewoon de vacht goed bekijken.

Het waren 2 natgeregende beren of ze hadden gel in. Ik gok het eerste.

Daarna zijn we nog op zoek gegaan naar de Moose en die hebben we nog gevonden ook! Ook mooi dichtbij op de foto kunnen zetten. Weer een geslaagd dagje dus.

grandteton_6_600

Verder nog een rode vos gezien en een roofvogel die het water indook. En natuurlijk weer bizons en hertjes, sprongbokken etc.

De foto’s volgen nog voor dit verhaal en het vorige verhaal want het lukt op de een of andere manier de afgelopen dagen niet. Bekijk ze in het menu Foto’s

Tot snel!

Groeten ons

grandteton_5_600

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *