Eerste dag Hawaii

Geplaatst op

waikiki_3_600Aloha,

Zo de eerste dag van Hawaï zit er al weer op voor ons. Nu is het hier 10 uur in de avond en bij jullie is het 10 uur in de ochtend een dag later hahaha wij hebben meer tijd.

Althans dat lijkt maar zo want dat halen we op 1 dag helemaal in…Anyway het is hier heel erg warm en de zee is heerlijk om in te zwemmen, we hebben nog een aantal zeeschildpadden gezien die tussen de mensen om hoog komen om te kijken wat wij nou weer zijn in de zee…. nee geen etenSmile

Gelukkig geen haaien gezien maar wat niet is kan nog komen en ach anders kunnen we ze nog opzoeken(doen we maar niet hoor wees gerust).

Een auto huren is hier niet leuk meer de auto kost niet heel erg veel qua huur maar de verzekering is gewoon een volledige huurprijs per dag dus dat is nog een overweging voor ons.

In in ieder geval gaan we nu maar lekker slapen we zitten op een keihard bed op de 42 etage en hebben een oké uitzicht over de stad als we stiekem op het balkon gaan.
Dat mag namelijk niet i.v.m. verbouwingen, dat is goed balen.

Groetjes,

De hawaiianen.

Esther

13 september 2007

Weinig origineel, maar toch weer: Gaaaf! Smile
Nu nog even lekker een paar dag “chillen”.
Hebben jullie vast nodig na al dat gereis en al die indrukken.
ENJOY!! zou ik zeggen.
x

marinus en willie

13 september 2007

heel veel plezier op Hawaï,
maar pas op voor de haaien,
wij willen jullie graag heel terug zien volgende week groetjes uit hattem

Freddy

13 september 2007

Hallo daaro!!!

Jullie zien er erg relaxt uit daar op Hawai.
Geniet er lekker van en -surfs up-

Freddy

Erwin

14 september 2007

heyyy vakantiegangers. Hoe is het ermee ik neem aan dat het weer een stuk beter is als hier haha. Hier is het naar vies koud weer. Maar de vakantie schiet alweer lekker op he hoelang blijven jullie nou nog weg. het huis schiet al mooi op vloer is gestort en de begane grond is bij jullie al af.er moet betaald worden dus er ligt een rekening van de vloer bij je op de mat hahahah. verder gaat alles goed de 31 ste is er een voorlichtingsavond in Zwolle van 8 tot 10 wij gaan er heen neem aan jullie ook?? Maar ik zal jullie niet lastig vallen met de dagelijkse gang van zaken hier haha. Ik wens jullie nog veel plezier en als jullie terug zijn gaan we snel afspreken goed latersss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *