Baddeck naar Charlottetown

Geplaatst op
Uitzicht vanuit onze kamer

De dag begon op een tweesprong, gaan we 450km rijden of rijden we 300km en pakken we de veerboot naar Prins Edward Island. Qua tijd zou het niet heel veel uitmaken zo’n 30 minuten wanneer we alleen de auto zouden nemen en dan konden we wel de Sunrise Trail rijden. Nou dat is een makkelijke keuze dacht ik zo. Dus we gaan voor de standaard 5 uur rijden, wat bij ons met stops en al gauw 7,5 uur werd. Maar dan hebben we ook wat gezien.

We hebben geen enkele Moose, Beer, Coyote of andere grote zoogdieren. Wel hebben we Paarden, Koeien, schapen en vogels gezien. En de mooiste vogel van vandaag was toch wel de Zeearend. Wel hebben we de drone een paar keer de lucht in kunnen gooien en daar een paar mooie plaatjes kunnen schieten van Nova Scotia.

Verder was de weg naar Charlottetown niet heel erg boeiend, de weg zelf is wel heuvelachtig en de vergezichten zijn zeker mooi. Maar de weg valt niet in onze top 10 van beste wegen op vakantie. Charlottetown is oude stad met een paar leuke victoriaanse straatjes en zeker de reis waard geweest. Maar we kijken eigenlijk meer uit naar morgen waar we het Prins Edward Eiland gaan verkennen. Voor nu vind je hieronder een overzicht van de dag.

Eén antwoord op “Baddeck naar Charlottetown”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *