We gaan een verrekijker kopen

Geplaatst op

Nu we eindelijk alles hebben doorgegeven aan de reisoganisatie kunnen we ons gaan concentreren op wat we allemaal nog nodig hebben. Dat is best veel maar gelukkig hebben we het meeredeel al wel binnen.

Van de week eerst de malaria tabletten halen voordat we daar ziek worden, de inentingen hebben we al gehad dus daarvoor hoeven we niet meer langs de huisartsen post te gaan.

Wat betreft kleding kom ik er al wel goed vanaf maar Bianca is nog niet helemaal voorzien dus dat wordt nog even shoppen. De kans is groot dat we Amersfoort aangaan doen.

Verder hebben we nog wat praktische zaken nodig zoals 2 verrekijkers voor als we daar door de parken rijden. Dan wil je toch wel zien of er ergens ver weg een dier staat en wat voorn dier het dan ook is. Lijkt me handig….

Maar er is me toch een hoeveelheid opties die je moet afstrepen om bij een verrekijker te komen en als je dan gelijk alles wilt betaal je de hoofdprijs dus we kijken nog even verder. maar een minimale vergroting van 10x leek ons wel wat.

Morgen eerst maar me tas terug brengen die ik te veel gehaald heb dom he. haal ik 2 tassen terwijl ik er maar 1 nodig heb….. lekker slim…..

www.Futurumshop.nl here we come…..

wel een kick ass tas al zeg ik het zelf zeer veelzijdig nu maar afwachten hoe de tas op de reis functioneerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *