Uitrusten bij de boer

Geplaatst op

image

Na de Grampians zijn we op pad gegaan naar Keith een klein plaatsje halve wegen tussen de Grampians en Kangaroo Island. Of er hier wat te doen is kunnen wij snel zeggen nee, het is echt een dorpje met geen bezienswaardigheden anders dan dat ze een Jeep op een paal hebben gezet en dat is dan gelijk de toeristische attractie. 

We sliepen bij een oud stel dat 40 jaar op een boerderij heeft gewoond en nu een bed and breakfast is begonnen. Ze zijn leuk gelegen op een heuvel met een mooi panorama.  Het mooiste was denk ik nog wel dat de boer zelf een beeetje sociaal gestoord is en dat hij van zijn vrouw de boerderij toer moest doen :-). Dit hield in dat we in de auto zaten en over het erf reden, er was een beetje uitleg maar je merkte dat hij wel lastig vond om te babbelen. In ieder geval het was een leuke toer en we hebbennaar schapen ook nog kangoeroe’s gezien.

Na een afhaal maaltijd te hebben gescoord bij het motel in het dorp. Zijn we gaan genieten van de meer dan luxe badkamer, er zat echt alles in. Compleet niet wat je zou verwachten! 

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *