Toronto en aankomst Halifax

Geplaatst op

De eerste etappe van de dag zit er op snel even een tussen stop maken in Toronto. Onze vlucht naar Halifax gaat met 50 minuten en nu is het wachten op het boarden šŸ™‚

Na een kort vlucht zijn we geland in de stad Halifax, hier heeft 2 dagen geleden een orkaan huis gehouden, en het schijnt dat er op sommige stukken wel wat boomresten zijn. Maar we ondervinden er op dit moment last van in het hotel waar we na een lange dag van reizen toch eigenlijk wel even wouden gaan slapen.

Het hotel heeft geen elektriciteit behalve dat wat van een zwakke generator afkomt. Kortom er is hier nu dus ook niet veel van de normale mogelijkheden te vinden. Denk aan warm water en verlichting. Jammer maar goed de orkaan is de oorzaak hiervan, dus kunnen we het ze kwalijk nemen? Nee, balen we dat we een upgrade hebben genomen die nu een downgrade lijkt te zijn? Ja, want het andere hotel lag namelijk buiten Halifax en daar was overal gewoon stroom.

We gaan er maar vanuit dat de stroom snel weer gemaakt is want het is een beetje onhandig zo :-). Goed begin van de vakantie…

EĆ©n antwoord op “Toronto en aankomst Halifax”

  1. Jammer dat jullie niet even wat extra luxe hadden na de lange reis, maar zoals gezegd natuurgeweld kun je de eigenaars niet kwalijk nemen. Hoop dat het verder op de reis niet meer voorkomt. Veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *