Scottsdale

Geplaatst op

We hebben een paar dagen niet geschreven maar zijn inmiddels van Mesa Verde naar Monument Valley geweest, waar we in 2007 ook al waren geweest.

Nog steeds is het erg indrukwekkend om hier te zijn en we vonden het dan ook niet erg om het nog een keer te mogen zien. We hebben overnacht in Kayenta.

De volgende dag zijn we naar Sedona gegaan via de Grand Canyon.

Ook dit hadden we in 2007 al gezien, maar we hadden het idee dat het nu helderder weer was en we vonden het nu nog “steeds” indrukwekkend(er). We hebben een paar wandelingetjes langs de South Rim gemaakt en gegeten bij een BBQ zaak waar we goeie herinneringen aan hadden en het was nog net zo lekker als in onze gedachten.canyon_1_600

Daarna zijn we doorgereden naar ons hotel in Sedona. Sedona is een beetje een zweverig new age stadje waar om 19:00 alle winkels dichtgaan en het pikkedonker is wat voor de USA erg vroeg is, de sluitingstijd dan hé, hier gaat alles namelijk tot 22:00 en soms wel 23:00 door.

Vandaag zijn we naar Scottsdale gegaan gewoon via de snelweg en even een winkelcentrum ingedoken in Phoenix. Wat is het hier warm zeg!! Ruim 40 graden en de gevoelstemperatuur volgens ons nog hoger. We hebben net ons verblijf ingeluid met een cocktail en gaan nu een eet adresje zoeken.

Morgen gaan we naar Palm Springs via Joshua Tree NP.

Doei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *