Palm Springs

Geplaatst op

Hi beste lezers,

Vandaag hebben we een enorme lange rit achter de rug. we hebben maar liefst 600 km gereden in iets meer dan 9 uur. De afstand is dan wel niet super veel maar geloof me 400 km op een snelweg als hier is heel eentonig. Gelukkig waren de laatste km’s veel afwisselender.

De laatste km’s zijn we door Joshua Tree NP geweest, dit is een park met een speciale boom die nergens anders op de wereld voor komt. De boom is eigenlijk een grote cactus die omhoog groeit waarbij de barst uithardt en die dan op een boomshors begint te lijken. (althans zo zie ik het voor me of dit ook zo is weet ik niet).

Verder waren er in het park wel alleen maar cactussen en een paar struikjes en palmbomen. Het is er warm en droog.palm_2_600

Het enige wat er naast het rijden nog te doen was, was een stukje lopen naar een (nu) droog liggende dam.

Bij de ranger hadden we vernomen dat daar Bighorn Sheep gezien was bij de waterrand. Volgens de ranger gebeurt dat niet zo vaak dus tja dat wil je dan zien. Hiervoor moesten we wel door de woestijn wat Joshua Tree is lopen en klimmen over grote rotsblokken.

Maar we hebben ze gezien en grote horens hebben ze inderdaad.

Verder hebben we lekkere KFC gegeten (NOT), eenmaal thuis geen fast food meer maar homemade food en de lekkere gebakjes van Bianca .

Morgen gaan we naar LA toe maar de route staat nog niet vast misschien gaan we wel over Mexico ai caramba. Of San Diego (USA) we zien we even afhankelijk wat de rijtijden zijn we willen niet in het donker naar het hotel in LA want voor dat je het weet zit je in een foute buurt.

Tot morgen!palm_3_600

Nou we hadden heel wat te lezen nog.

Vast gefeliciteerd met Nathalie s verjaardag neem er maar vast een op.

Dan heb je die gehad.

Het blijft toch wel spannend zo n reis.

We hopen weer op een happy end.

Groetjes Willie en Marinus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *