Port Douglas naar Cairns

Geplaatst op

aud11

Vandaag gaan we op weg naar Cairns nadat we eerst bij de Mossman Gorge zijn geweest.
Dit is een Aboriginal site waarbij je een wandeling door het regenwoud en langs de gorge kan lopen. Dit is onze zoveelste keer dat we een regenwoud wandeling doen en nu hadden we (eindelijk) een regenbui, nou ja stortbui.

Het is een leuke wandeling maar niet heel speciaal.

Maar we zijn nu nog wel in de Daintree geweest deze vakantie zonder dat we een krokodil hebben gezien al zouden ze er wel zijn.

Na de wandeling wij op weg naar Cairns want wij dachten dat de auto om half 5 ingeleverd moest zijn. Dus wij eerst inchecken in ons hotel en toen naar de verhuurmaatschappij gegaan in het centrum, want dat was de bedoeling (i.p.v. het vliegveld). Daar aangekomen verteld de medewerkster dat we de auto ook een dag later op het vliegveld kunnen inleveren want je huurt de auto voor 24 uur. Hier waren we wel gelukkig mee want nu hoefden we geen shuttlebus te nemen.

Nadat we de auto weer bij het hotel hebben neergezet zijn we per benenwagen de stad gaan verkennen. Voor een grote stad is het verbazingwekkend klein!
Er is dus ook niet veel te zien in Cairns zelf (wel buiten de stad daar is meer dan genoeg te zien). Omdat we toch wel moe waren van de afgelopen 2 weken zijn we na een vieze hap eten maar naar bed gegaan want morgen vliegen we naar Alice Spring (red centre)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *