Kamloops

Geplaatst op

Het is alweer 8 uur als we wakker worden in ons bedje van het Crystal Lodge hotel. We kijken naar buiten en zien dat het op Canada dag (nationale feestdag hier, zoiets als koningsdag bij ons) regent. Dus we doen maar even rustig aan met het inpakken van de tassen voordat we op pad gaan naar Kamloops voor een enkele nacht in het Ramada inn.

Het was vandaag verder een rustige dag zonder al te veel bezienswaardigheden. Bianca heeft zich wel weer vermaakt met de iPhone video opties dus ik denk dat het leuker is om nu een compilatie te laten zien van onze rij dag naar Kamloops.

In Kamloops aangekomen gaan we nog even langs het park om de festiviteiten te bekijken maar we worden al snel geconfronteerd met afbrekende standjes en voedselkraampjes waardoor de sfeer er niet minder om wordt maar je merkt wel dat we gewoon 2 uur te laat zijn aangekomen hier in het park. Van zich zelf is het dorpje echt niet veel aan. Er zijn nagenoeg geen winkels en restaurants dus valt er naast het park en de brug vrij weinig te beleven. Het is duidelijk dat deze locatie enkel dient als tussen stop naar ons volgende verblijf.

Een paar plaatjes van onderweg

Eén antwoord op “Kamloops”

  1. Jullie worden al aardige videografen hoor! Erg leuk om te zien. Het landschap mag dan wat minder spectaculair zijn geweest op dit stukje, maar dat gaan jullie best nog goed maken de komende week. Goede reis verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *