Iquazú Brazilian side

Geplaatst op

Nadat we gisteren de Argentijnse zijde hebben mogen bewonderen was het vandaag de beurt aan de Braziliaanse zijde.

De waterval moest even wachten, want eerst gingen we nog het vogelpark bekijken wat er tegenover ligt. Dit park was niet heel erg groot maar er waren meer dan genoeg vogels en reptielen te zien. Ook ben ik even een dankbare bron van voedsel geweest voor een vlinder 🙂 .

Al met al waren we toch zo’n 2 uur bezig en hebben we mooie vogels gezien. Van kleine kolibries tot enorme papegaaien.

Aan de andere kant van de weg lagen/ liggen de watervallen. Dus na de snelle oversteek op een weg die niet heel erg overtuigend is van veiligheid en zekerheid. Stapte we binnen in het complex van de Braziliaanse zijde. Je merkt direct het verschil met de Argentijnse zijde. Het is veel meer toegespitst op het toerisme. Je wordt nota bene met de bus gebracht. Aan de Argentijnse zijde moet je eerst zelf nog een stukje door de jungle lopen(ook hier is vervoer indien je dit wenst, namelijk een treintje). En dat vind ik toch wel leuker.

De watervallen zelf zijn goed te zien vanaf de Braziliaanse zijde je krijgt een goed idee van de imposante afmeting. Dit is met recht 1 van de grootste watervallen ter wereld!

Na weer een onstuimige nacht (echt tropisch weer) gaan we nu maar naar het vliegveld toe voor de vlucht naar Buenos Aires.

3 reacties op “Iquazú Brazilian side&rdquo

  1. Heeeeee, wat leuk om jullie verhalen te lezen. En wat een mooie foto’s. Ben benieuwd hoeveel foto’s je al gemaakt hebt Maico hihi…
    Veel plezier in Buenos Aires. Hopen op beter weer.
    Groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *