Cortona; Under the Tuscan sun

Geplaatst op

Zaterdag 22 – augustus, de dag staat in het teken van rustig aan doen, en de film locaties van “Under the Tuscan sun” opzoeken in Cortona. Na een ontbijtje wat minimale voldoening gaf gaan we op pad langs Lago Trasimeno, waarvan ik dacht dat het een hoogtepunt zou moeten zijn in deze regio. Dit hoogtepunt bleek het niet te zijn en we zijn dan ook gauw doorgereden. Dit meer is vooral geschikt om aan te zonnen en een beetje te zwemmen.

Cortona daarin tegen is zover wij dachten een redelijk rustig stadje immers de film is lang geleden uitgekomen en het is een klein plaatjes met slechts 2 pleintjes. Het was er ook niet heel druk, maar ik was blij dat er direct een parkeerplaats vrijkwam toen we de berg opgereden waren. Want eenmaal geparkeerd kwam er een stoet met auto’s langs die ook wouden parkeren… Maar goed daar heb je in het plaatsje niet heel veel last van.

We hebben zoveel mogelijk plekken van de film bezocht, het enigste wat we hoefde te doen was een simpel rondje te lopen door de stad :-), kijk daar hou ik wel van. Niet al te moeilijk doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *