Acadia National Park

Geplaatst op

Vandaag was een mooie dag. Mooi weer en genoeg te zien :-). Na de ochtend rustig te zijn begonnen en een boottocht voor morgen te hebben gefixed. Waarbij we opzoek gaan naar walvissen. Zijn we opzoek gegaan naar een bakker, dat bleek een lange zoektocht want op het moment van schrijven nu 23:00 hebben we nergens op het eiland een bakker gevonden.

Jordan Pond

Wel hebben we een mooie wandeling gevonden rondom Jordan Pond, het pad is direct rondom deze uit de kluitgewassen vijver en super gemakkelijk te lopen. Met af en toe wat klimmen over stenen en een kleine omweg door het bos, is deze 5km route (maximaal 5km) en leuke en afwisselende route. Ik vond het heerlijk om even uit de auto te zijn en de benen goed te strekken. En het heeft nog wat leuke plaatjes opgeleverd ook dus dubbel succes.

Jordan Pond

Hierna zijn we de autoroute verder afgereden door het park en zijn we de piek van Cadillac Mountain opgereden. Hier nog even de drone omhoog gegooid tot 250 meter en de piek zelf is 466 meter hoog dus dat is bij elkaar toch een hoogte van 716 meter best een indrukkend uitzicht :-).

Cadillac Mountain aanzicht met Drone

De Thunder Hole hebben we wel gezien maar het geluid is niet gelukt omdat we niet 2 uur voor hightide (vloed) daar aanwezig waren. In ons geval 12:00 in de middag of 0:00 in de nacht want dan is het park dicht.

Net nog even in Bar Harbor een Kreeft Taco gegeten en daarna ingecheckt in het juiste hotel. Waar het toch net even wat beter vertoeven is dan ons hotel van gisteren…

4 reacties op “Acadia National Park&rdquo

  1. beste mensen weer een mooie reis aan het maken nou geniet er weer van zal jullie wel weer volgen

    groetjes herman en joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *