Iquazu Argentijnse zijde

Geplaatst op

Gisteren was een zware dag de vliegreis viel ons zwaarder dan gedacht. Hoewel het minder ver is dan bij andere bestemmingen konden we toch maar met heel erg veel moeite onze ogen openhouden. Nadat we erg laat ingecheckt waren was onze eerste taak om het bed op te zoeken en heerlijk te gaan slapen.

Helaas dachten de weer goden er anders over, binnen 5 minuten dat we goed en wel lagen brak de pleuris uit en dat hield pas op begin van de ochtend. Na een goed ontbijtje hebben we besloten om vandaag de watervallen van Iquazu te gaan bekijken aan de Argentijnse zijde.

Nu was de volgende vraag hoe komen we aan geld? Gelukkig heeft de eigenaar van ons pension ons hierin uitstekend geholpen waardoor we direct weg konden gaan. Dus wij met de taxi naar de watervallen toe. Na de kaartjes te hebben gekocht, konden we dan eindelijk dit natuur wonder aanschouwen. Voor een beetje waterval zijn we met elkaar wel 6 uur bezig geweest en dan hebben we de Braziliaanse zijde nog niet gezien, misschien morgen maar doen.

Ik denk dat de foto’s voor zichzelf spreken of toch niet?

3 reacties op “Iquazu Argentijnse zijde&rdquo

 1. Hallo luitjes
  Nou ik heb mij vandaag maar op de sportschool uitgesloofd.
  Dus ben net zo moe als jullie
  Maar de plaatjes zijn weer leuk en blij wat horen.
  Groetjes

 2. Voor wat, hoort wat.
  Wat een mooie plaatjes!
  Trouwens een foto van jou zonder een fototoestel is ook wel weer eens leuk.
  Goed gedaan Bianca!
  Nog veel plezier

  groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *