Halvewege tussen Nederland en Australië

Geplaatst op

image

Na een lange vlucht van Nederland naar Australië zitten we even bij te komen op het vliegveld van Hong Kong om over 1, 5 uur door te vliegen naar Melbourne ook deze trip kost ons 11 uur vliegen dus al met al zijn we weer meer dan 24 uur onderweg om op de plek van bestemming te zijn. Maar uit ervaring weten we dat het de moeite waard moet zijn. Al kennen we de twee delen waar we nu heen gaan niet, uit de omschrijvingen maken we op dat het iig de moeite waard is:-).

Als deel twee van deze vliegreis nou net zo voorspoedig gaat als reisdeel 1 dan kan ik weer 3 films ( op de heen weg: Die Hard 5, Epic en Oblivion) en de laatste afleveringen van de big bang kijken.
Maar een goed boek lezen of je ogen dichtdoen is ook altijd een goed vertoeven natuurlijk.
Ik had gedacht dat de prijzen hier in Hong Kong vliegveld beter zouden zijn als in Nederland,  maar dat is niet het geval. Een sd kaartje hier 16gb kost 100 euro… dus dat wordt in Australië maar kijken indien noodzakelijk. Ook mag je geen dranken importeren dus dat wordt ook daar kijken naar wat te drinken. Een drankje bij het avond eten is iig niet leuk meer. Vorig jaar betaalde bijna het zelfde voor 1 biertje als voor een hoofdmenu maaltijd…

Morgen zullen we landen in Melbourne en dan pakken de shuttelbus naar het hotel toe waar we dan direct gaan slapen (het is dan al 23:30) om de volgende dag mooi de stad te gaan bekijken. 

Voor nu hou ik het voor gezien, het is immers 3 uur in de nacht en was al vroeg op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *