Een bericht van de afgelopen dagen.

Geplaatst op

Halfdome_600

Ja hé wat een grote Amerikaanse bak hebben we he? 🙂  We hadden wat miscommunicatie over de autohuur en uiteindelijk konden we de luchthaven verlaten met een veeeeeeeeeeeeeeeel hogere klasse 🙂

Vinden we helemaal niet vervelend hoor.

Zo Jeroen das best een eind wat jullie gereden hebben. Zo te horen was het gelukkig wel de moeite waard.

De bedoeling is dat we ruim 2200 miles gaan rijden. Maar het worden er vast meer ons kennende.  Ja hé Esther dat dachten wij ook, very American 🙂 Moeten ons natuurlijk wel inleven in de cultuur!
We zien veel te veel maar ook veel te weinig zeker New York daar hadden we nog wel een paar dagen extra kunnen blijven.

We beginnen net elke keer te wennen en dan vertrekken we al weer naar de volgende plek.
Gisteren waren we weer vertrokken uit San Francisco en zijn we naar Yosemite National Park geweest. Het was een snikhete dag (er is hier een hittegolf, niet leuk meer gewoon).

Hierdoor hebben we niet echt gewandeld in het park, wat we eigenlijk wel hadden willen doen, maar nu hebben we het met de auto bekeken. Toch nog aardig wat gezien.

De watervallen waren helemaal opgedroogd er kwam geen druppeltje meer vanaf, dat vonden we wel jammer, want dat maakt het park naar ons idee een stuk indrukwekkender.

Maar maakt het minder erg dat we niet gewandeld hebben omdat bovenaan de waterval weinig te zien was.

Na dat we uit Yosemite National Park weg reden om naar onze slaap plek te rijden bleek dat de gehuurde navigatie niet helemaal lekker werkte in de bergen van de Sierra Nevada (telefoon deed het ook niet dus de foto’s komen er nog aan). Eenmaal aangekomen in het berg hotel van Best Western (best ok eigenlijk) in Mariposa, wat eigenlijk meer leek op een Hillbillie dorp of een dorp wat 150 jaar is blijven hangen in het wilden westen.:-)
Erg leuk 🙂

Echt wat voor de cowboys onder ons 🙂 HiAhboom_600

Na een stevig vies ontbijt zijn we op weggegaan naar Sequoia National Park.
Erg indrukwekkend hoe groot die bomen daar zijn! De boom op de foto is nog niet eens de grootste. We hebben een foto maar die hebben we niet op de mobiel dus die moeten jullie thuis maar even zien van Maico naast een enoooorme boom (de Sherman tree) waarbij zelfs hij een klein stipje op de foto is en Bianca is zowat onzichtbaar op de foto in verhouding tot de boom 🙂

Vannacht verblijven we in Bakersfield, even lekker gezwommen nog ook al was het al donker. En nu snel weer naar bed want morgen is het weer veeeeels te vroeg dag.
We gaan namelijk door Death Valley (de warmste plek ter WERELD, en het was hier al zo warm (zelfmedelijden) ) naar Las Vegas. Wij gaan slapen en jullie prettige dag want die begint net 🙂 nog steeds wennen hoor.

p.s. oh ja en voor de mensen die alvast bij voorbaat interesse in de foto’s hadden getoond… we durven niet te zeggen hoeveel we er al gemaakt hebben, maar een weekje vrij nemen kan geen kwaad 😉

Oh ja en sorry voor de rare zinnen, maar we zitten hier door elkaar te typen.

groetjes de Americanas

deathvally_600

Ali en Anne
3 september 2007

Ik heb geen medelijden, ik ben eerder een beetje jaloers. Het ziet er geweldig uit.

Hou je stuur recht. (Is 180 de adviessnelheid of de afstand naar het volgende hilbilly dorpje? Of toch gewoon het wegnummer?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *