Dubai tussenstop terug

Geplaatst op

dubai_600

Zittende op de luchthaven van Dubai kan ik alleen maar zeggen dat ik het jammer vind dat onze reus toch echt bijna over is.

Nog een laatste vlucht en dan naar huis toe rijden. Dat was het dan.

Afrika is een ontzettend mooi land en er zal vast wel weer een moment komen dat we teruggaan. Maar voor nu kunnen we zeggen het onderdeel Zuid Afrika is afgerond, de volgende trip zal dan naar een ander deel gaan zoals Kenia.

We hebben veel gezien en gereden(meer dan 6250 km), we hebben het genoegen gehad kennis te maken met hele lieve aardige mensen. Dit geld voor zowel de verblijven als op straat eigenlijk is er geen moment geweest van aanvaringen met mensen die we niet prettig vonden. Wel hebben we een aantal wijken door gereden waar we eigenlijk niet wouden zijn. Dit gaf ons een zeer kwetsbaar gevoel en het was eigenlijk ronduit onveilig voor ons. Gelukkig is alles goed afgelopen en kan ik dit zeggen: Afrika moet je doen. De berichten die we gelezen hebben dat je het alleen in een georganiseerde reis moet doen kan ik in ons geval van de hand wijzen.  Het was geweldig!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *