De voorbereidingen in volle gang

Geplaatst op

Vandaag maar vast begonnen met het inpakken van de reistas. We mogen 20 kilo per persoon mee en ik hel alleen nog maar me kleren mee (die ik mee denk te nemen) en zit nu al op 20 kilo ik kan hooguit nog me toilettas mee.

De lijst van spullen is toch eigenlijk best wel lang terwijl je zou denken dat je voor 3 weken niet veel nodig moet hebben.

Maar ja 3 weken is 21 dagen en 21 dagen zijn wel minimaal 21 onderbroeken en sokken, minimaal 5 lange broeken en 7 korte broeken. 9 polo’s 11 tshirts 3 truien, schoenen, slippers enz, dan heb je daarnaast nog de handbagage. In mijn geval is dat een rugzak in een trolley zodat we op de terugweg een extra bagage mogelijkheid hebben.

Alle bagage periekelen daar gelaten, we gaan binnenkort op vakantie en we gaan er met volle teuge van genieten!

Ok ga nu maar naar me schoonouders om daar een lekker hapje te eten en deze website te laten zien 🙂

 

 

Comments

Erwin B Sunday, 30 October 2011

Ben je een vrouw haha met je eigen kleren al op 20 kilo vriend :-). Veeeeeeeeeeeeeeel plezier alvast en we lezen mee !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *