dat was New York :-(

Geplaatst op

newyork_2_600

Vandaag is niet bepaald een shop dagje geworden. We konden het toch niet laten om nog wat meer van de stad te gaan bekijken.

We hebben o.a. een rondje door Harlem gemaakt, en zijn bepaalde locaties bekend van tv series gaan zoeken. Best leuk zo’n speurtocht. We hebben het appartement uit Friends gevonden en uit Sex and the city.Verder hebben we veel gewandeld vandaag omdat de geldigheid van onze vervoerskaart inmiddels was verlopen: zere voeten maar ook een hoop leuke sfeervolle straatjes gezien die je anders voorbij was gereden.

De souvenirs zijn gekocht, de koffers gepakt, op naar weer een kort nachtje om te vertrekken naar San Francisco. We zijn benieuwd, zal wel wennen zijn al die laagbouw vergeleken bij New York 🙂

groetjes de americanas en tot snel!

anne en ali
29 augustus 2007

Nu naar de echte nostalgie: your going to San Fransisco, thé city of the flower power. Have fun

willie en marinus

30 augustus 2007

Hallo leuk om jullie een berichtje te sturen. Wij hadden op Kreta al het gevoel om op Hawai en Honolulu te zitten. We hebben het leuk gehad en zo te zien hebben jullie het ook naar jullie zin. Groetjes

Nathalie

30 augustus 2007

Echt leuk om jullie verhalen te lezen! Het ziet er supergaaf uit. Wij zijn gisteren terug gekomen uit Italië, was ook helemaal top, maar toch net even iets anders dan America!
Veel plezier nu in San Fransisco en ben benieuwd naar jullie volgende verhalen.
Liefs, Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *