Vliegles in Teuge

Geplaatst op

Morgen is het al weer 3 weken geleden, toen Bianca en ik samen een korte vlieg les hebben gehad. We dachten laten we onszelf eens lekker verwennen, we hadden een kleine jublieum te vieren en Bianca was goed voorbereid zoals altijd. Okay okay het is dan geen echte les dat zou wel een beetje te gek zijn maar we hebben wel onze eerste introductie gehad in het besturen van een vliegtuig.

Bianca had uiteraard gehoord dat ik het kado voor het vrijgezellenfeest wel heel erg tof vond en dat ik dat ook wel eens wou doen. Zoals ik Bianca ken heeft ze dit onthouden en daarom was het Bingo voor mij en voor haar zelf.

We begonnen met een korte instructie om het vleigtuig heen om vervolgens in te stappen en het zelf te gaan vliegen op het opstijgen en landen na. Maar we mochten rijden op de vliegbaan en direct na het opstijgen zelf bepalen waar we heen vlogen.

Ik kan niet anders zeggen dat dit ongelovelijk gaaf was om te doen. Het vliegen zelf voelt als het rijden van een auto alleen dan moet je niet te hard naar links of rechts sturen :-).

Na het vliegen hebben we nog even genoten van een lekkere lunch op het vliegveld om verolgens te genieten van de laatste zomerzon uurtjes van dit jaar.Gevlogen in dit vliegtuigje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *