Contact

Maico Barneveld Selfie

Over Maico Barneveld

Maico Barneveld is een freelance fotograaf met een passie voor reis-, natuur- en landschapsfotografie. Maico werkt onder andere voor het WNF en voor E-commerce bureaus in Nederland. Daarnaast maakt hij reisfotografie voor excursie bedrijven en voor touroperators. Hierbij benadrukt hij de persoonlijke kant van reizen en excursies.

Fotografie is emotie en emotie moet je willen zien en delen. Er gaat niets boven het vertellen van een verhaal om mensen te inspireren.

Maico Barneveld is oprichter van DeFotoblogger en heeft zich ten doel gesteld om fotografie voor iedereen toegankelijk te maken. Hiervoor heeft hij honderden tips en tricks geschreven en geeft Maico workshops voor DeFotoblogger. Deze workshops kun je ook hier boeken.

Als je interesse hebt in een van mijn foto’s om te gebruiken, of als je een vraag hebt. Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via info@maic.nl


About Maico Barneveld

Hi there, I’m a freelance photographer from the Netherlands with a passion for travel photography, Nature photography and Landscapes Urban of nature style. I’m a pubished photographer for the WWF in the Netherlands and I’m a photographer for the tourism branche. I take personalized experiences to the next level.

Photography is an emotion and emotion needs to be shared. I’m a Peak Design Ambassador with an open mind. Just like the brand.

As owner of DeFotoblogger.nl it’s my goal to make photography interesting for everybody.

So if you have any questions feel free to drop me your question at: info@maic.nl